Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki resepsiyonun eşli düzenlenmesine ilişkin olarak “Daha önce farklı şartlar olduğu içindi. Ama şimdi şartlar değişti” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona eşi Emine Erdoğan ile geldi. Emine Erdoğan’ın ilk kez katıldığı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, resepsiyonun eşli düzenlenmesini “Daha önce farklı şartlar olduğu içindi. Ama şimdi şartlar değiştiği için birlikte olduk” şeklinde değerlendirdi.

Erdoğan, gazetecilerin “Farklı bir heyecan var mı diğer resepsiyonlara göre?” yönündeki sorusuna ise “Onun artık tespitini siz yaparsınız. Sizler dışardan daha iyi görürsünüz. Biz içeride olduğumuz için tam göremiyoruz” yanıtını verdi.

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının resepsiyona katılması ile ilgili de “Güzel” değerlendirmesinde bulunurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmamasına yönelik bir soruya “Onu bulun ona sorun” karşılığını verdi.
Editör: TE Bilisim