AÇIKHAVA'DA CEM YILMAZ SÜRPRİZİ!

“Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da” kapsamında, BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserlerin haziran ayı finalini, unutulmaz bir konserle MFÖ yaptı! Yıllara meydan okuyan grup konser boyunca, sevilen şarkılarını seslendirirken keyifli sohbetleri ve anılarıyla da akşama neşe kattı! Konser boyunca izleyenler konsere hem alkışları ve danslarıyla eşlik etti.

Mazhar Alanson; “Görüyoruz ki aramızda gençler de var. Biz de gençken sizler gibi özgürlüğümüze düşkündük. Baskıya gelemezdik. Hayatın dikenli yollarından geçtikçe bazı şeyleri yapmak mecburen!” dedi ve dillerden düşmeyen şarıları “Mecburen”i söylediler! Açıkhava’yı dolduran binlerce seyirci şarkının “Mecburen” kısmını hep birlikte söyledi!

CEM YILMAZ AÇIKHAVA’DA MFÖ İLE BİRLİKTE ÖNCE “PSİKOPATIM” DEDİ! ARDINDAN BATERİNİN BAŞINA GEÇTİ!


Mazhar Alanson konser sırasında, “Özkan çok yorgun, film setinden geldi. Bu aralar çok yoğun. Biliyorsunuz pek yakında “Pek Yakında” filmi gösterime girecek. Hatta film ekibiyle birlikte geldi. Hem de film ekibinden Cem Yılmaz’la birlikte geldi.” diyerek Cem Yılmaz’ı çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahneye davet etti. Cem Yılmaz MFÖ ile birlikte sahnede “Psikopatım” şarkısını seslendirdi. Yılmaz hem şarkı söyledi hem de Mazhar Alanson ile birlikte karşılıklı göbek attı! Cem Yılmaz, sahneden inerken muzipliği elden bırakmayarak komik bir şekilde izleyicileri selamlayınca Açıkhava kahkahaya boğuldu!

Konserin ilerleyen dakikalarında Cem Yılmaz’ı bir kez daha sahneye davet eden Mazhar Alanson kendilerine “Ele Güne Karşı” parçasında bateride eşlik etmesini rica etti. “İnşallah çalabilirim.” Diyerek sahneye çıkan Yılmaz bateri performansı ile “Ele Güne Karşı” parçasını MFÖ ile birlikte çaldı.

“OLDURAMADIM” PARÇASINDA ADETA YER YERİNDEN OYNADI!

“Olduramadım” parçasında Mazhar Alanson mikrofonu Özkan Uğur’a bırakınca olanlar oldu. Seyirciyi adeta coşturan Özkan Uğur’a binlerce kişi ayakta dans ederek alkışlarıyla eşlik etti. Şarkıya doyamayan konuklar tezahuratlarla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu yıktı geçti. Cem Yılmaz ve Ozan Güven dahil tüm konukların ayakta alkışladığı performansını büyük ısrar üzerine Fuat Özkan yineledi.

MFÖ konser boyunca Yaşın 19, Sarı Laleler, Ele Güne Karşı, Yandım Yandım, Psikopat, Yalnızlık, Güllerin İçinden, Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da, Ne Bileyim Ben, Olduramadım, Vurgun Yedim gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendirdi. Enerjinin bir dakika düşmediği konserde, MFÖ konseri eğlenceli şarkılarından Ali Desidero ile bitirdi.

Son şarkının üzerine seyircinin alkış ve tezahüratları kesilmeyince Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner konuklarını kırmayarak tekrar sahneye döndü, 2 kere bis yaptı! “Ele Güne Karşı” ve “Sude” şarkılarıyla bis yapan grup seyircisini selamladıktan sonra “Seneye tekrar görüşmek dileğiyle.” Diyerek sahneden ayrıldı.

Konseri izlemeye gelenler arasında Cem Yılmaz, Ozan Güven, Şevket Çorumlu, İzzet Öz, Tülin Özen ve Zafer Algöz vardı.


AVEA İLE YILDIZLAR AÇIKHAVA’DA TEMMUZ PROGRAMI;


3 TEMMUZ PERŞEMBE – Kardeş Türküler Sahnesi’nde Sezen Aksu ve Ara Dinkjian

17 TEMMUZ CUMA - Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan

19 TEMMUZ CUMA – Nilüfer



MFÖ Grubu'nun solisti Mazhar Alanson 'Psikopatım' adlı şarkıyı Cem Yılmaz ile birlikte söyledi.
Editör: TE Bilisim