29 Eylül 2012 cumartesi akşamı İstanbul da saat 17.00 da başlayacak kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilk etkinlik DENİZKIZI VE SİYAH İNCİ adlı muhteşem gösteri Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Ünlü İç Mimar Erencan Efe Erkantarafından izleyenlerin beğenisine sunulacak. Sıra dışı bu muhteşem gösterinin sunuculuğunu ünlü sunucu Mert Öğün yapacak.

Gösterinin Sahne koordinatörleri ise Yağız Yeniçeri Onur Bekir. 17 kişiden oluşacak Avrasya oda orkestrasının üstat şef Tuğrul Karataş yönetiminde müziklerin canlı çalınacağı bu müzikalimsi Show da, yılların eskitemediği sanatçı Suna Yıldızoğlu özel olarak seslendireceği şarkılarıyla yer alırken Şarkıcı Barış Kömürcüoğlukendi rolünü Yahya Kemal Beyatlı nın sessiz gemi adlı eserini muhteşem yorumuyla seslendirecek.

Suna Yıldızoğlu yıllar sonra sahnelere geri döndü. Geçen hafta Hakan Eren ve BKM'nin organize ettiği Gazino Show'da sahne alan ünlü şarkıcı bu kez Tepe Nautılus'un 10'uncu yıl kutlamalarında sahne alacak...
Ünlü mankenDeniz PulaşElif Ece Uzun ünlü oyuncu Açelya Elmas, ünlü oyuncu Çiğden İrtem ve birçok ünlü bu gösteride yer alacak. Ajda Pekkan’ın baş dansçısı Deniz Yiğiter’in solo danslarının yer alacağı gösteride ayrıca birbirinden yetenekli klasik modern bale dansçıları koreografi performanslarını sergileyecekler. Açılışı Esin Kumral tarafından seslendirilecek ‘’DOKUNUŞ’’ adlı parçayla başlayacak olan gösterinin bölümleri: 

DENİZLERİN SUSKUN RÜZGÂRI
AZGIN DALGALARIN AŞKI 
SAKLI KALMIŞ ANILAR
AŞKIN GÜCÜ
DENİZKIZI VE SİYAH İNCİ
Editör: TE Bilisim