Öne Çıkanlar Sinema Genel Müdürü Cem Erkul İlkin Tüfekçi usta müzik adamı piyanist Ayhan Yünkuş vefat etti. Instagram Murat Akkoyunlu

Karadenizli sanatçılar yardım konseri için el ele

Karadenizli sevilen sanatçılar, 1 sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden Karadenizli Şarkıcı Ebral Aydın’ın Eşi Derya Aydın için yardım konserinde bir araya geliyor. 16 Ekim’de Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek konserin geliri Derya Aydın’ın tedavisi için kullanılacak.

Geçirdiği kaza sonucunda zor şartlarda ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören Derya Aydın’a önümüzdeki aylarda yapılacak kök hücre tedavisi için Karadenizli sanatçılardan büyük destek geliyor. Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Resul Dindar, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi, Salih Yılmaz, İmera ve Anadolu Ateşi 16 Ekim Pazartesi günü 20.00’da Harbiye Açıkhava’dasahneye çıkıyor. Konserden elde edilen gelir Derya Aydın’ın kök hücre tedavisine umut olacak.

Biletler Biletix internet sitesi ve gişelerinden temin edilebilir.

http://www.biletix.com/etkinlik/UMSDE/TURKIYE/tr


TARİH: 16 Ekim Pazartesi

SAAT: 20.00

YER: Harbiye Açıkhava Sahnesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.