Muazzez Abacı “Ayağımın tozuyla gazinoya yetiştim”

Önceki gün Playback Stüdyoları'nda gerçekleştirilen basın toplantısına katılan sanatçılar Ümit Besen, Yeliz, Handan Kara, Yeşim ve Suna Yıldızoğlu gazino kültürünü yaşatmanın sevinicini yaşadıklarını belirttiler. Basın toplantısı sonrası provalara yetişen Muazzez Abacı Amerika'dan yeni döndüğünü belirterek “Ayağımın tozuyla gazinoya yetiştim” dedi. Nasıl geçti Amerika günleriniz sorusuna “Orada mutluyum” diyerek yanıt veren Türk müziğinin sevilen sanatçısı gazino kültürünün yeniden yaşatılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Yeşim, Suna Yıldızoğlu, Handan Kara
Duayen sanatçı Handan Kara, müziği bırakmadığını belirterek Almanya 'da 60 kişilik koroyla konserler verdiğini söyledi. “Türk müziğini orada da yaşatıyoruz. Bu davet gelince de kıramadım” diyen sanatçı, Hakan Eren'e gazino günlerini yeniden yaşattığı içn teşekkür etti.

Muazzez Abacı
Dün Playback Stüdyoları'nda gerçekleştirilen basın toplantısına katılan sanatçılar Ümit Besen, Yeliz, Handan Kara, Yeşim ve Suna Yıldızoğlu gazino kültürünü yaşatmanın sevinicini yaşadıklarını belirttiler. Gecenin mimarı Hakan Eren, Gazino Show'un 2'incisi yaptıklarını belirterek, "Gazino Show 3, 4, 5 diye devamı gelecek" dedi.
29 Ağustos Çarşamba akşamı bir kez daha Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak! Metin Özüklü orkestrası eşliğinde Türk müziğinin 9 büyük ismi Muazzez Abacı, Ümit Besen, Yeliz, Handan Kara, Semiha Yankı, Suna Yıldızoğlu, Yeşim, Metin Ersoy ve Tüdanya 60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlencelerini Gazino Show 2 ile günümüze taşıyacak.
Editör: TE Bilisim