Geçtiğimiz yıllarda açtığı “eelence” ve “Ablam” mekanlarıyla eğlencenin nabzını tutan Özgür Aras, yeni mekanı Oxhan’la Beyoğlu’na yepyeni bir renk getirdi.

“Taksim kalabalık, Taksim olaylı, Taksim eskisi gibi değil, Taksim...'' yorumlarının tam tersine gece hayatının kalbinin eskisi gibi Taksim’de atacağının sinyallerini veren Oxhan’ın açılışı geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Daha açılmadan sosyal medyada dönen tanıtımlarıyla kendinden söz ettiren “Oxhan”ın açılışına birbirinden ünlü isimler katılırken kapıda adeta izdiham yaşandı.

Konukları Yonca Evcimik, Zeki Müren, Süperman karşıladı

Sosyal medyada son bir hafta da en çok konuşulan konulardan biri olan “Oxhan”ın açılışı 90 ‘lar konseptindeki partiyle oldu. Konukları, 90‘lı yıllar söz konusu olunca akla gelen ilk isimlerden Yonca Evcimik ile Süperman ve Zeki Müren’in birebir benzerleri karşıladı… Gelen konukların bol bol fotoğraf çektiği açılış renkli karelere sahne oldu.

Yonca ilgi odağı oldu…

90’lı yıllarda Yonca Evcimik’in “Abone” şarkısıyla başlayan Türkçe Pop patlamasının en sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla herkesin çok eğlendiği Oxhan’ın açılışında en dikkat çeken isimlerden biri de Yonca Evcimik’ti. Uzun yıllardır beraber çalıştığı menajeri Özgür Aras’ın yeni mekanı Oxhan ‘ın açılışına Türkiye ‘nin ilk single albümü olan 8.15 Vapuru’nda şarkısının klibindeki haliyle saçından kıyafetine birebir katılan Yonca Evcimik partinin ilgi odağı oldu.

"Oxhan" için uzun süredir gizli gizli hazırlık yapan Özgür Aras, " Yine kendim gibi bir mekan yaptım. “Oxhan” da “eelence ve ablam ” gibi çok sevilecek. Şimdiden “Oxhan” ismi herkesin hoşuna gidip , dillere dolandı…İstanbul’un en eğlenceli geceleri “Oxhan”’da yaşanacak” dedi.

Ünlüler geçidi…

Özgür Aras ‘ı yeni mekanı “Oxhan”ın açılışında yakın dostları Aynur Aydın, Burcu Biricik, Deniz Seki, Ebru Aydın, Emre Kaya, Gökhan Keser, Gülben Ergen, Güliz Ayla, İrem Derici, Metin Hara, Nihat Odabaşı, Rüzgar Erkoçlar, Sinem Yıldız, Suadiye, Tuğba Özay, Volga Tamöz, Yonca Evcimik de yalnız bırakmadı.

Rüzgâr Erkoçlar, Oxhan'da uzattığı sakallarıyla dikkat çekti.

Gökhan Keser objektiflere poz verdi.

Beyoğlu'nda yeni açılan Oxhan'da Yonca Evcimik ilgi odağı oldu.

Editör: TE Bilisim