Yeşilçam'ın usta oyuncusu Itır Esen dün  ameliyat oldu.

Omurlarında yaşadığı sorun nedeniyle, platinleri değiştirilerek ilave platin takılan Itır Esen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu arasında ilginç diyalog İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu arasında ilginç diyalog

Gazeteci Nasuh Bektaş;

Magazinsortie.com 'a yaptığı açıklamada; Esen'in ameliyatının iyi geçtiğini belirterek, "Ameliyat sonrası tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Yarın normal odaya alınacak." dedi.

Itır Esen kimdir?

1956 yılında İstanbul da doğdu.

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızıdır. Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet gazetesinin ek dergisinin kapağında bir fotoğrafı yayımlandı. Aşk-ı Memnu adlı dizide 'Nihal' karakarakterini canlandırdı. Sinemacı Yavuz Turgul'la evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. Yeğeni kendisiyle aynı adı taşımaktadır.

2001'de yine TRT 1'de yayımlanan ve başrolünü Zuhal Olcay'ın oynadığı Yeditepe İstanbul adlı dizi ile Türk sinemasına 23 sene sonra geri döndü. 2007 yılında Hülya Koçyiğit'in başrol oynadığı "Aşk Eski Bir Yalan" dizisinin senaristliğini üstlendi. 2015'ten beri Beşiktaş JK Divan Kurulu üyesidir.

Itır Esen'in Filmografisi:

1975: Aşk-ı Memnu
1975: Bizim Aile
1975: Gençlik Köprüsü
1976: Aile Şerefi
1977: Benim Gibi Sevenler
1977: Cennetin Çocukları
1977: Gülen Gözler
1977: Liseli Kızlar
1978: Rezil
2001: Yeditepe İstanbul
2004: Aliye
2004: Çemberimde Gül Oya
2005: Alanya Almanya
2005: Yeniden Çalıkuşu
2006: Ahh İstanbul
2006: Arka Sokaklar
2006: Doktorlar
2006: Pertev Bey'in Üç Kızı
2006: Sis ve Gece
2006: Sınav
2007: Kuzey Rüzgarı
2008: Milyonda Bir
2009: Adını Sen Koy
2009: Güneşi Gördüm
2010: Deli Saraylı
2010: Maskeli Balo
2012: Kurt Kanunu
2012: Mavi Kelebekler
2012: Taş Mektep
2013: Aşk Ağlatır
2013: Fatih-Harbiye
2013: Peri Masalı
2015: Gamsız Hayat
2016: Kördüğüm
2017: Bir Deli Sevda
2019: Annem
2020: Saygı
2020: Zümrüdüanka
2021: Kırmızı Oda

Editör: TE Bilisim