ELON AMCA'DAN RİCACI OLABİLİRİZ
Gecmeyi ve yeni yerler görmeyi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Buray Kolombiya ve Amazon Ormanları'nın ardından yeni rotasının Nepal ve Maldivler olacağını söyledi. Muhabirlerin "dünyada en çok görmek istediğiniz yer neresi?" Sorusuna "Şuan dünyada 192 ülke var. Ben yaklaşık ellisini gezip gördüm. Bu gezegenin her köşesi ayrı bir güzel." Yanıtını veren başarılı sanatçı, "peki hep yatay mı seyredecek serüveniniz. Uzay turizmine nasıl bakıyorsunuz?" Sorusuna ise "param yeterse Elon Amca'mızdan bi ricacı olabiliriz. Dünyayı yukardan izlemek harika bir deneyim olabilir." Sözleri ile karşılık verdi...
COİNLE KONSERE YEŞİL IŞIK
Ekonomi ile arasının çok fazla arası olmadığını ancak kripto paralar ile ilgilendiğinide dile getiren Buray, "Bazı sanatçılar sahne ücretlerini kripto para birimleri ile kabul etmeye yeşil ışık yaktı. Sizin bu konudaki tasarrufunuz nedir?" Diyen gazetecilere "Neden olmasın. Bitcoin ve Etherium uygun bir yöntem olarak kulağa hoş geliyor. Teklif gelirse bir düşünürüm elbette. Yeniliklere açık olmak gerek" diye karşılık verdi.
Buray, aşk hayatıyla ilgili olarak "Şu an özel hayatımda kimse yok, karantina sürecek" diyerek esprili bir yanıt verdi.
AŞK HAYATIMDAKİ KARANTİNA SÜRECEK
2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını, kalbindeki maskeyi çıkarmayarak turne ve konserlerine odaklanacağını dile getiren Buray, yepyeni bir kaç şarkı yapacağını ancak şuan detay vermek için erken olduğunu söyledi.
POPUN KRALİÇESİ TARTIŞMASIZ SEZEN
Son olarak popun karaliçesi tartışmalarına kendi penceresinden yepyeni bir bakış açısı getiren başarılı sanatçı "Popun kraliçesi tartışmasız Sezen Aksu'dur. Bu konuda kimseyle polemiğe girmem. Çoo net ve açık ara derim." Diyerek minik serçeyi yere göğe sığdıramazken, Onun kendisi için bir idol oldiğununda altını çizdi.
Editör: TE Bilisim