Şarkıcı Füsun Önal, 2006 yılında hayata veda eden eski eşi, müzisyen Atilla Özmiroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Instagram hesabından bir mesaj paylaştı. Özdemiroğlu’nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduğunu yazan Önal, anılarından da bahsetti.

“HUZUR İÇİNDE OL”

Önal,  “Bir adam, iki kadın… Attila-Füsun-Hepgül… Benim de Hepgül’ün de ‘Ati’ dediğimiz Atilla artık 6 yıldır yok. Ben de bir zamanlar Özdemiroğlu idim. Hepgül hâlâ Özdemiroğlu…
Ve biz iki kadın, Ati’nin ikinci ve sonuncu eşleri Füsun’la Hepgül, yıllardır birbirini seven iki dostuz! Ati ile benim çocuklarımız, maalesef 4 kez doğamadı. Kısmet değilmiş… Ati’nin daha önceki eşinden olan çocukları canlarım Yaprak ile Sarp bana 5 yıl boyunca ‘Anne’ dedi. Yani anneliği onlarla tattım… Ati ile Hepgül’ün Lara ve Lidya adlı ikizleri oldu. İkizler birkaç gün sonra 26 yaşında olacak. Hayat devam ediyor…. Ati’ciğim biz iyiyiz. Sen huzur içinde ol. Yaptığın harika müziklerle sonsuza kadar yaşayacaksın” diye yazdı.

5 AŞK, 4 NİKÂH

2006 yılında hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu unutulmaz aşk şarkılarını unutulmaz aşklar yaşayarak yaptı.

17 yaşında, şarkıcı Berkant’ın tanıştırdığı Ayla Pelit ile flört etmeye başlar. 1961’de evlenirler. 20 yaşındayken; daha sonra oyuncu olarak tanınacak kızları Yaprak Özdemiroğlu dünyaya gelir. Sonra da oğulları Sarp’ı kucaklarına alırlar. 11 yıl evli kaldıktan sonra 1974’te boşanırlar.

Attila Özdemiroğlu - Füsun Önal aşkı başladığında ise Attila Özdemiroğlu henüz boşanmamıştır. 1975’te evlenirler. Evlendiklerinde Füsun Önal 20’li yaşlarının başındadır. Beraberlikleri 5 yıl sürer; bunun 1.5 yılı evli kalırlar.

Attila Özdemiroğlu’nun bu evliliğini de bitiren yine aşk olur. Şanar Yurdatapan’ın kız kardeşi Lale Yurdatapan, şimdiki adıyla Lale Mansur’a aşık olur Attila Özdemiroğlu. 19 yaşındaki balerin Lale ile 1977’de evlenir; 80’de boşanır.

Dönemin en seksi ve en güzel oyuncularından Müjde Ar ile aşkı, unutulmaz aşklar arasında yerini alır bu kez… Attila Özdemiroğlu ile Müjde Ar evlenmez; ama 15 yıl birlikte yaşarlar. Attila Özdemiroğlu bir röportajında neden evlenmediklerini; “Müjde’nin annesi Aysel Gürel istemiyordu” diye açıklar.

Müjde Ar, 15 yıl süren büyük bir aşk yaşadığı Attila Özdemiroğlu’nun ardından, yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle ifade eder: “Çok büyük bir müzik adamını kaybettik. Bütün hayatı müzikti. Müzik için yaşadı. Son nefesine kadar müzik düşündü.  Önemli arkadaşlarımızın her birinin arkasında mutlaka Attila Özdemiroğlu imzası vardır. Genç kaybettik, daha hayatımıza katacağı çok şey vardı.” 

Attila Özdemiroğlu 1995’te, 52 yaşındayken kendinden 31 yaş küçük, 21 yaşındaki Hepgül Hepbir ile evlenir. Lidya ve Lara (1996) adında ikiz kızları olur. Ama bu evlilik de biter.

FÜSUN ÖNAL’IN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR:

Ati ile benim nikâh.

Hepgül-Ati ve ikizler.

Nejat İşler "Keyfin raconu olmaz" Nejat İşler "Keyfin raconu olmaz"

Ati ile benim düğün öpücüğü.

Ati ile Hepgül’ün düğün öpücüğü. (Fotoğraf: Caner Budak)

Hepgül ve ikizlerden Lidya ile benim evde.

Füsun Önal - Atilla Özdemiroğlu

Ati, Hepgül, ikizler.

Ati, ben çeşitli.

Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Aysel Gürel ve Onno Tunç.

Atilla Özdemiroğlu vefatından kısa bir süre önce yakın sanatçı dostları, Melike Demirağ, Sezen Aksu ve Şanar Yurdatapan ile birlikte Mesut Yar'ın programına konuk olmuşlardı.

Editör: TE Bilisim