Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait yeni şarkısı 'Feryat'ın hikayesi ile adından söz ettiren ünlü popçu, isim vermeden eski eşine göndermede bulundu.

Hadise ile Mehmet Dinçerler, Mayıs 2022'de Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Sosyal medyada aşk dolu pozlar veren ikilinin mutluluğu kısa sürdü. Dinçerler ve Hadise, sıkıntılı bir sürecin ardından beş ayda boşandı. Ünlü isim, yeni şarkısı Feryat'ta adeta o günleri anlattı.

"ÖLMEK İSTEDİM, ÖLSÜN İSTEDİM"

Yaklaşık 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şarkının hikayesini paylaşan 37 yaşındaki popçu, sessiz feryadını, "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" sözleriyle ifade etti.

"BAĞIRA ÇAĞIRA FERYAT ETMEK İSTEDİM"

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, şarkısını tanıtırken şu ifadeleri kullandı:

"Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim." Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor.

BİR MİLYON TL!

Hadise, hazırlıkları bir hafta süren, çekimleri bir günde ve dört ayrı mekânda tamamlanan Feryat'ın klibinde bir kadının ayrılık sonrasında kendiyle baş başa kalmasını anlattı. Ünlü popçu, klip için bir milyon TL harcadı.

"ALLAH'IM SANA GELİYORUM"

Şarkıcının 200 binden fazla beğeni alan ve göndermelerle dolu paylaşımına yakın arkadaşı, oyuncu Seda Bakan'ın "Allah'ım sana geliyorum" yorumu dikkat çekti.

Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı

"İNSAN AŞKSIZ OLMAZ"

Hadise, bir diğer Instagram paylaşımında ise "Ve inanıyorum ki hesapsızca bir aşk çok zor ve çok imkansız değil. İnsan aşksız olmaz, aşk insansız!" mesajını yazdı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler ile tatil günlerinden.

Editör: TE Bilisim