Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'ın annesi için "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'Çocuğum var' diyerek çıktı" açıklamasını yaparak, oğlunun zor günlerinde yanında olduğunu açıklamıştı. Sosyal medyadan Annesi Ceyhan Cem ve Babannesi ile birlikte çocukluk ve gençlik fotoğraflarını paylaşan Hakan Ural sessizliğini bozdu. Ural yaptığı paylaşımda "Allah var, gam yok" mesajını paylaştı.

Hakan Ural'ın Instagram paylaşımları şöyle:

Hakan Ural, annesi Ceyhan Cem ile birlikte.

Derya Uluğ ve Asil Gök Kıbrıs'ta evlenme kararı aldı Derya Uluğ ve Asil Gök Kıbrıs'ta evlenme kararı aldı

Hakan Ural, anneannesi ile birlikte görülüyor.

Hakan Ural, kızı Melisa Ural ile birlikte görülüyor.

Hakan Ural, çocukları Engin Can Ural ve Melisa Ural ile birlikte.

Ne olmuştu?

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü"

YouTube kanalında bir programa katılan Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Selçuk Ural, oğlunun annesi için "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'Çocuğum var' diyerek çıktı" dedi.

YouTube kanalına konuk olan müzisyen Selçuk Ural, senelerdir aralarında kırgınlık olduğu bilinen oğlu Hakan Ural hakkında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Evli olduğu dönemde başka bir kadınla beraber olan Selçuk Ural'ın evlilik dışı ilişkisinin sonucunda yıllar boyunca kabul etmediği oğlu Hakan Ural dünyaya gelmişti.

Yıllar sonra aralarını düzelten baba-oğul, Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem'in cenazesi sonrasında tekrar bozulmuştu. Annesi Ceyhan Cem'in cenazesine gelmediği için babasına kırgın olan Hakan Ural, bunu sık sık dile getiriyor.

Gökay Kalaycıoğlu'nun; Selçuk Ural'a, "Hakan Ural'ı çocuğun olarak görmeyip DNA testi yaptırdığın için pişman oldun mu?" sorusu sorulunca gündeme oturacak cevaplar arka arkaya geldi.

"Ben çapkın ve hızlı yaşamış bir insanım"

"Kızımda böyle bir DNA testi uygulamadım çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Bir gece bir bayanla beraber olup bunu açık söylüyorum bir daha görmedim sonra çocuğum var diye çıktı. Al bak bu çocuk senin diye karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü" diyen Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için birçok şey yaptığını ve ona destek olduğunu da dile getirdi.

Selçuk Ural, Gökay Kalaycıoğlu'na magazin gündemini sarsan açıklamalar yaptı.

"Hakan için Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştım"

Oğlu Hakan Ural için sayısız yardım yaptığını söyleyen ünlü müzisyen Selçuk Ural, "Hakan'ı uyarmama rağman askerlikten sahte rapor aldı, 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan'ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittim. Hakan'ın hapishanede başına bir şey gelmesin diye 'Hakan'ı yanınıza alır mısınız?' dedim"

Eşi Canan Hanımla o dönemde evli olduğunu da söyleyen Selçuk Ural, "Ben elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım. Annesini ikna etmeye çalıştım. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim" dedi.

"Annesiyle konuşmuyorduk zaten niye cenazesine gideyim"

19 yaşında baba olduğu için birçok hatası olduğunu kabul eden Selçuk Ural, annesinin cenazesine gidemediği için oğlunun kendisine küstüğünü söyledi.

"Ben geç uyanan bir insanım. Öğlen kalktığımda annesinin öldüğünü öğrendim. İkindi namazına cenazesi vardı ben gidemediğim için Hakan bana küstü. Ben o cenazeye niye gideyim? Annesiyle konuşmuyoruz zaten" sözleriyle kendisini savundu.

Selçuk Ural kimdir?

Abdulkadir Selçuk Ural veya bilinen adıyla Selçuk Ural 31 Ocak 1945 Bartın doğumludur. Türk Pop Müziği şarkıcısı olan Selçuk Ural, Dertlerimi Zincir Yaptım, Güle Güle Sana, Serseri, Affet Ne Olur Beni, Arkadaşımın Aşkısın, Sorma Nasılım Diye gibi şarkılarla bir döneme damgasını vurmuştur. Aslen Malatyalı Selçuk Ural; Gül ve Şeker, Kardeş Kanı, Tatlı Günler, Gelin Çiçeği, Alçaklar Cehenneme Gider, Şiribim Şiribom, Anlaşma Noktası adlı filmlerde oyuncu olarak rol almıştır. Selçuk Ural, sinema oyuncusu Hakan Ural'ın babasıdır.

Selçuk Ural, Meriç Başaran,Cem Karaca, Suna Artun, Selçuk Alagöz, Kamuran Akkor, Vasfi Uçaroğlu
(Florya 1968, Florya,Yesilkoy Sahil)

Hakan Ural kimdir?

Türk televizyonunun gündemden hiç düşmeyen isimlerinden biri Hakan Ural. Sabah kuşağında yaptığı yorumculuğu ile dikkat çekse de Hakan Ural pek çok yapımda etkin rol alan başarılı bir oyuncu. Peki Hakan Ural kimdir? İşte Hakan Ural hakkında merak edilen detaylar...

Hakan Ural, 2 Ocak 1968 tarihinde dünyaya geldi.

Babası 16 yaşına kadar kendisini kabul etmedi. 17 yaşında ise babasının velayetine geçti.

Çocukluğunda geçimini sağlamak için pek çok işte çalıştı. Sonra mankenliğe başladı.

Yeşilçam'dan üst üste teklifler almaya başladı ancak okulu nedeniyle Amerika'ya gitti.

19 yaşında Sibel Can ile evlendi ve 2 çocuğu oldu.

1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmiyle tanındı. Ahu Tuğba, Harika Avcı gibi oyuncularla filmler çekti.

1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezası aldı.

Ezgi Can ile 2005 yılında evlenen Hakan Ural, halen dizi ve filmlerde rol almaya devam ediyor.

Tv8'in ardından günümüzde Kanal D ekranlarında haftanın 5 günü canlı yayında gündem ve magazin üzerine yorumculuk yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim