Yeni sezonda "Mevlana" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Canlandıracağı karakter için sık sık yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından da paylaşan Kaan Yıldırım'ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Oldukça keyifli görünen Yıldırım yeni dizisi için gazetecilere "Çok güzel bir proje olacağına inanıyorum. Savaşcı bir generali canlandırıyorum, bunun için de iyi bir şekilde çalışıyorum. Canlandıracağım karakter için at binme ve kılıç kullanma gibi eğitimler alıyorum, heyecanla bekliyorum." dedi.

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, jet hızıyla ünlü işletmeci Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Önceki gün yeni sevgilisi Dinçerler'in doğum gününü kutlayan şarkıcı Hadise için aileye girdi yorumları yapılmıştı...

"KONUŞURSAM AYIP OLUR"

Yıldırım, şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Yıldırım, "Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim