Verdiği ölüm haberleriyle ismi 'Felaket Tellalı'na çıkan Onur Akay, ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin boşanacağını iddia etti. Usta gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayın konuğu olan Akay, Kadir Doğulu’nun Serra Arıtürk ile 6 aydır aşk yaşadığını ve geçtiğimiz günlerde Doğulu ve Arıtürk’ün 2 hafta ortadan kaybolduğunu söyledi.

Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, geçtiğimiz Temmuz ayında yaptıkları canlı yayında samimi görüntüler sergilemiş ve durum sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Hatta ikili Trend Topic olmuş ve sosyal medya kullanıcıları Doğulu’ya, "Sen evlisin, Neslihan Atagül'e böyle aşkla bakman lazım" şeklinde mesajlar atılmıştı. Daha sonra Doğulu ile Arıtürk bir ödül törenine katılmış ve eleştirileri yanıtlamıştı. Kadir Doğulu "Neslihan'la aramızda bir sorun yok. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Bizimki partnerlerin uyumu" demişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında ise Kadir Doğulu bu sefer eşi Neslihan Atagül ile Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Atagül, eşinin partneri Serra Arıtürk hakkında açıklamalarda bulunmuş ve “Ben çok beğeniyorum, çok eğleniyorum izlerken” demiş ve eşine partner olarak Arıtürk’ü yakıştırdığını da ifade etmişti.

“Ancak bu olay partnerlerin uyumu değil, büyük bir aşkmış maalesef!” diyen ünlü sanatçı Onur Akay, “Kadir Doğulu’nun 6 aydır Serra Arıtürk’le yasak aşk yaşadığını çok önemli bir kaynaktan öğrendim. Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’e ihanet ettiği iddia ediliyor ve konuşuluyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk 2 hafta ortadan kaybolmuş. Bu olayı Kadir’in yakın çevresi ve hatta son dizisinin ekibi bile biliyormuş. Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’ü terk ettiği, Neslihan ise Kadir’i çok sevdiğinden evliliğini sonuna kadar kurtarmaya çalıştığı ama artık boşanmaya karar verdiği söyleniyor.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle setlere ara veren Neslihan Atagül, bu yıl 5'incisi düzenlenen DIAFA ödül töreninde "Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Atagül'ün ödül törenine yalnız gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk ile aldattığı Onur Akay tarafından iddia edildi. Çift iddialara sessiz kalırken Atagül, geçtiğimiz gün Dubai'de ödül aldı. Güzel oyuncu Atagül, sahnede eşine teşekkür ederken Kadir Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Doğulu, aldatma haberlerini yalanlamış oldu.

Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk'le aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu eşine seslendi

Onur Akay, konuk olduğu Bilal Özcan'ın yayınında Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti hakkında "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Neslihan Dubai'de de epey üzgünmüş. Kadir Doğulu'yu terk ettiği konuşuluyor. Çiftin boşanacağı söyleniyor" iddiasında bulundu.

Ödülü aldığı esnada konuşma yaparak eşi Kadir Doğulu'ya teşekkür eden Atagül, "Türkiye, Doğu ile Batı arasında bir nevi köprü görevi görüyor ve bizler kendi ülkemizde üretim yapıyoruz. Sizler de beni 'televizyon' diye tabir ettiğimiz o hayal kutusundan görüyor ve tanıyorsunuz. Burada bana muazzam gelen şey; şu ki ben ne hissediyorsam sizler de kilometrelerce öteden benim hissettiğim şeyi hissediyorsunuz. Yani o zaman o hayal kutusu bizim için sınır olmaktan çıkıyor. Öncelikle bu benim için büyük bir hediye. Türk kültürü olarak Doğu'ya hem Batı'ya hitap edebiliyoruz. Hissettiğimiz duygudan, hissettiğimiz bir sürü halden ötürü ve bunun da kanıtı olarak sizin şahitliğinizi ve bu ödülü kabul ediyorum. Beni bu ödüle layık görenlere, beni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her zaman destekleyen sevgili eşim Kadir'e sonsuz teşekkürler ederim." dedi.

Daha sonra sosyal medya hesabından eşi Atagül'ün fotoğrafını paylaşan Doğulu, şu ifadeleri kullandı: "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini... O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim... Daha nicelerine."

Ünlü çiftin karşılıklı olarak birbirine teşekkür etmesi ve romantik sözleri ile aldatma iddialarını sessiz bir şekilde yalanlamış oldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti boşanıyor mu?

https://www.youtube.com/watch?v=Q_fv7QdaY-k

Editör: TE Bilisim