Erol Köse yılın aşkını görüntüledi... Melis Sezen ve Atilla Bingöl aşk yaşıyorlar.

Duayen prodüktör ve magazin yorumcusu #ErolKöse, oyuncu #MelisSezen ve iş insanı #AtillaBingöl'ün samimi bir şekilde dans ederlerken görüntülerini yayınladı.

Erol Köse, güzel oyuncu @melisssezen ile iş insanı ve işletmeci, @tinkongroup ve @esnafofficial 'ın sahibi @atillabingol ile büyük aşk yaşadıklarını açıkladı.

Rahatsız etmeden video çekimi yapan Erol Köse sosyal medya hesabından; "Yanlarına gittim, konuştum, çok mutlular ve kızımız çok mütevazı ve candan, erkek tarafı benim can dostum adam gibi adam ve çok yakışıyorlar, magazincilik var ruhumuzda, yanlarından olmasa da oturduğum yerden çekim yaptım rencide etmeden eğlencelerini bozmadan" diyerek ilk kez yılın aşkını duyurdu.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda eden 'Sadakatsiz' dizisinin Derin'i Melis Sezen, geçtiğimiz haftalarda InStyle dergisine röportaj vermişti.

İçsel yolculuğunu anlatan güzel oyuncu, "Kendin olma cesaretini göstermeye başladığın zaman özgürleşirsin. Ben de kendimi daha çok keşfetmeye çalışıyorum, derinlerime dalıyorum. Daha önce hiç deneyimlemediğim bir yolculuk bu. Uçsuz bucaksız. Bazen kendimle savaşıyorum. Nasıl göründüğünüzü ve kimin ne düşüneceğini düşünmekten kendinizi unutabiliyoruz çünkü" açıklamasını yapmıştı.

"İÇİMDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR" 

Aşık olduğunda dolu dolu yaşadığını belirten ünlü isim, "Aşk acayip bir şey, tanımlanamaz. Bir harmoni hali. Kocaman seven bir sevgiliyim. Gözlerinin içine baka baka severim. Bazen bir sevgi kelebeği gibi hissediyorum. Sonra bu kadar dönüştüğüm için kızıyorum kendime. Ama içimden sevgi fışkırıyor, ne yapayım!" demişti.

"İNSANLARIN YÜREKLERİ ÇÖPLE DOLMUŞ" 

Ünlü oyuncu, "İnsanların yürekleri çer çöple dolmuş. Hiçbir kadın hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalmamalı. Her kadın özgürce yaşamalı" şeklinde konuşmuştu.

Melis Sezen, aradığı aşkı iş insanı Atilla Bingöl’de buldu. İki sevgili, önceki akşam İstinye Park Zuma’da baş başa yemekteydi. Mekan çıkışı gazetecileri bir anda karşılarında gören Sezen ve Bingöl, kısa süreli şok yaşarken, gazetecilerin, “İlişkiniz hayırlı olsun. İlişkiniz ne zaman başladı?” sorusuna cevap ceren sevgililer, “Teşekkür ederiz. Her şey çok yeni” diyerek cevap verdi.

BAŞKA MEKANA GEÇTİLER 

Bingöl’ün özel şoförlü aracıyla mekandan ayrılan sevgililer, daha sonra Maslak’ta bulunan Bingöl’ün sahibi olduğu Esnaf isimli mekana geçti

Kaynaklar: Erol Köse, @erolkosemusic / Mesut Yılmaz, Milliyet Cadde

.

Editör: TE Bilisim