Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile Ferit karakterlerini canlandıran Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in birlikte olduğu ileri sürülmüş ancak ikili iddiaları yalanlamıştı. 

BAYRAM TATİLİNE ÇIKTILAR

Bir süredir birlikte oldukları ileri sürülen çiftin tatile çıktıkları iddia edildi. İkiliye İzmir’de denk gelen bir hayranı ünlü oyuncularla fotoğraf çektirdi. Sosyal medyada paylaşılan kare ise dikkat çekti. Kullanıcılar “Çok güzel ikilisiniz, çok yakışıyorsunuz” yorumları yaptı.

Ayşe Hatun Önal "Kocam" diyerek paylaştı: Fotoğraftaki kişi ünlü oyuncunun eşi çıktı Ayşe Hatun Önal "Kocam" diyerek paylaştı: Fotoğraftaki kişi ünlü oyuncunun eşi çıktı

AYNI MANZARA

Çift, dün sosyal medyadan yer verdikleri fotoğraflarda da aynı kareyi paylaşmıştı. Mert Ramazan Demir, orman manzarasını paylaşarak kalp emojisi koydu. Afra Saraçoğlu ise doğaya karşı verdiği pozu yayınladı. Fotoğraflardaki aynı manzara ve siyah demir trabzanlar hayranların gözünden kaçmadı.  

Story'de paylaşılan fotoğraflar Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun birlikte tatil yaptıklarını gözler önüne serdi.

Editör: TE Bilisim