Kadir Doğulu "Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok!"

2016 yılında oyuncu Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kadınla dans eden Kadir Doğulu'nun görüntüleri cep telefonu kameralarına yansıdı.

"Badessnews" adlı sosyal medya hesabında paylaşılan görüntülerde mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı ancak İyinemli'nin uyarılarını dikkate almadığı iddia edildi.

Ferdi Tayfur 'Zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?' Ferdi Tayfur 'Zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?'

Kadir Doğulu ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: "Görüntüleri yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok." İmam nikahı iddiasına gülen Doğulu "Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok" dedi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Neslihan Atagül'ün ise yakın çevresine eşi Kadir Doğulu'nun görüntüleri için "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim