Posta'nın haberine göre; Selin Ciğerci ile 2 kere evlenip boşanan Gökhan Çıra bir mesaj skandalına daha karıştı. Daha önce de başka kadınlara mesajları ortaya çıkan Gökhan Çıra Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşarken başka bir kadına mesaj attı.

AŞK DEĞİL, SANKİ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ...

Aldatmalar, ihanetler, yeni aşklar derken, ortaya yeni çıkan iddialar, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın yeni aşk hayatlarını da etkileyecek gibi görünüyor...

Nil Buse Yılmaz adlı kadın Gökhan Çıra'nın mesajlarını ifşa etti. Genç kadını evine davet eden Çıra "Senin sevgilin yok mu?" sorusuna ise "Var Buse dövseydin" yorumunu yaptı.

Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı

"RAHATLIKLA GÖKHAN ÇIRA GİBİ OLUN"

Nil Buse Yılmaz ise mesajları yayınlayarak "Rahatlıkta Gökhan Çıra gibi olun" dedi. Genç kadın daha sonra ise "Selin'i aldatmadığın kimse kalmadı kızcağız sonunda boşandı dayanamadı" diyerek şoke etti.

Öte yandan; 2019 yılında Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, geçtiğimiz sene eylül ayında ihanete uğradığını öğrenince tek celsede boşanmıştı.

Ayrıldıktan kısa bir süre sonra barışan çift, tekrar nikah masasına oturdu ancak eylül ayında bir kez daha boşandı. Geçtiğimiz günlerde hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Ciğerci, Merve Boluğur'un düğününe yeni aşkıyla katıldı. Düğünden el ele ayrılan Ciğerci ve gizemli sevgilisi objektiflere takıldı.

Aşk pozları ortaya çıkan Ciğerci'nin yeni aşkının adının Asil Cengiz olduğu ortaya çıktı.

Asil Cengiz'in eski nişanlısı ise bomba bir paylaşım yaptı.

Mualla Şahin adlı kişi sosyal medyadan "Ben vereyim: Asil Cengiz. Benim eski nişanlım ve bana borcu var ve mesajlarıma artık cevap vermiyor Selin’le çıktığından beri güleyim mi ağlayayım mı, bilemedim" ifadelerini kullandı.

Bu bomba paylaşım sosyal medyada gündem olurken Selin Ciğerci'nin sevgilisinin eski aşkı bir diğer paylaşımda da "Selin Ciğerci sen öde bari bunun borcunu" dedi.

Mualla Şahin adlı kişi eski nişanlısıyla konuşup IBAN paylaştığı mesajları da ifşa etmekten geri durmadı. (Posta)

Editör: TE Bilisim