12 yıllık ilişkilerini Pique'nin, Clara Chia Marti ile Shakira'yı aldatması yüzünden bitiren eski çiftin cephesinden gelen yeni bir iddia Magazin gündemini salladı.

Pique genç sevgilisi Clara Chia ile olan aşkını sosyal medya hesabından bu selfie ile ilan etmişti.

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ!

Buna göre futbol yıldızı Gerard Pique, 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia Marti ile evlenme hazırlığında. Marca adlı derginin iddiasına göre birbirlerine çok aşık olduklarını söyleyen Gerard Pique, genç sevgilisine çoktan evlilik teklif etti bile.

Çeşitli yayın organlarının ileri sürdüğüne göre Clara Chia Marti, öyle gösterişli bir düğün arzu etmiyor. Onun tercihi samimi ve daha küçük bir törenden yana. Bu iddialar hakkında çiftten şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

Aşk ilanından sonra Gerard Pique'nin Shakira ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmaması ise dikkat çekti.

'BEN SEVGİLİMİN KUKLASIYIM' DEMİŞTİ

Bu arada Gerard Pique geçen ay sevgilisiyle ilişkisi hakkında yaptığı ilginç açıklamalarla da gündeme oturmuştu. 10 yıllık sevgilisi ve iki oğlunun annesi olan ünlü şarkıcı Shakira'yı aldatan Gerard Pique, 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 36 yaşındaki Pique "aralarında baskın olan kişinin Clara Chia olduğunu" söyledi. Bunu da tek bir cümleyle özetledi: Ben bir kuklayım!

HANGİ KIYAFETİ GİYECEĞİNİ BİLE SEVGİLİSİ BELİRLİYORMUŞ

İspanyol yayıncı Ibai Llanos'un sunduğu programın konuğu olan Gerard Pique, uğruna, 10 yıllık sevgilisi Shakira'yı aldatıp terk ettiği sevgilisiyle ilişkisinin merak edilenlerini anlattı. Pique gerçekten ilginç itiraflarda bulundu. Anlattığına göre ünlü futbol yıldızının hangi kıyafeti giyeceğini bile genç sevgilisi seçiyor. İşte bu yüzden de Gerard Pique kendisini "bir kukla" olarak tanımladı.

Programın sunucusu Llanos, Pique'ye giyim tarzını belirlemek için moda dergilerini takıp edip etmediğini sordu. İşte bu soru üzerine Pique'nin şakayla karışık o tuhaf açıklaması geldi. Pique, genç sevgilisi Clara Chia ile birlikte alışveriş için mağazaya gittiklerini söyleyip "Gerçek şu ki, mağazaya gidiyoruz. Kıyafetleri benim için seçiyor ve satın alıyor" diye konuştu.

SADAKATSİZLİĞİ ÇOK UZUN SÜRE ÖNCE BAŞLAMIŞ

Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri evlendi! Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri evlendi!

Gerard Pique ile 12 yıllık sevgilisi Shakira'nın ayrılığı olaylı olmuştu. Uzun süre sevgilisini aldatan Pique sonra geride hiç aklına gelmeyen bir ipucu bırakınca bir tür skandal yaratan bu aldatma da ortaya çıkmıştı. Aslına bakılırsa Gerad Pique'nin sadakatsizliği bir dizi ayrıntıyla epey uzun süredir takip altındaydı. Gelin bunları bir hatırlayalım.

Bir iddiaya göre Shakira iki oğluyla birlikte, yaşadıkları Barcelona'dan uzaktayken Gerard Pique, online bir görüşmeye katıldı. O kamera karşısında konuşurken arkasında zaman zaman kadraja giren bir genç kadın vardı. Sosyal medyadaki bu görüşmede diğer katılımcılar onun Shakira olmadığını hemen anladı ve böylece aldatma ortaya çıktı. Fakat yeni ortaya atılan başka bir iddiaya göre de Gerard Pique'yi ele veren, Shakira'nın buzdolabında bulduğu bir miktarı yenilmiş bir kavanoz çilek reçeli oldu.

SONUNDA ACI GERÇEKLE YÜZLEŞTİ

İleri sürülenlere göre şehir dışında olan Shakira, evine döndü. Buzdolabını açan güzel şarkıcı, çilek reçeli kavanozunu görünce evde bir şeylerin yolunda gitmediğini anladı. Kesinlikle eve başka biri gelmişti, çünkü Gerard Pique asla çilek reçeli yemezdi. Bu ipucunun izini süren Shakira da sonunda acı gerçekle yüzleşti.

Shakira kendi itiraf ettiğine göre bu aldatılma onun için büyük bir yıkım oldu. Fakat evdeki izleri takip edip ulaştığı gerçek, yani Gerard Pique'nin birlikte yaşadıkları eve başka bir kadını götürmüş olması ona gelen asıl darbeydi. Önce online görüşme ardından reçel kavanozu derken artık Pique'nin yasak aşkı saklanır olmaktan çıktı. o olayları da bir hatırlayalım...

DİKKATLİ TAKİPÇİLERİ GÖZDEN KAÇIRMADI

35 yaşındaki Gerard Pique, 2021 yılında sevgilisi Shakira ve çocukları Sacha ile Milan şehir dışındayken, online olarak bir görüşmeye katıldı. O bilgisayarının kamerasına doğru dönüp konuşurken arka planda olup biten bir şey o görüşmeye katılanların dikkatini çekti. Pique'nin arkasından genç bir kadın zaman zaman görüntüye girip çıkıyordu. İşin ilginç yanı o kadın Shakira değildi! Çünkü Shakira'nın, o sırada iki oğluyla birlikte Barcelona dışında olduğu biliniyordu. Peki o görüşme sırasında Gerard Pique'nin yanında olan genç kadın kimdi?

2022'de futbol yıldızının 12 yıl boyunca birlikte olduğu Shakira'yı genç bir kadınla aldattığı, o kadının kim olduğu ortaya çıktı. İşte o zaman da 2021 yılındaki video görüşmesi sırasında Gerard Pique'nin evindeki kadının kim olduğu da anlaşıldı: Shakira'ya ihanet ettiği Clara Chia Marti! Yani özetlemek gerekirse, Pique uzun zamandır Shakira'yı aldatıyordu. Hatta o evden uzaktayken sevgilisini, Shakira ile birlikte yaşadıkları eve bile götürmüştü. Öte yandan da o sıralarda Shakira ile ilişkilerinin iyi gittiğine, her şeyin yolunda olduğuna dair demeçler bile veriyordu. Ama gerçek çok başkaydı.

'SİZİN GİBİ KADINLAR İÇİN CEHENNEMDE ÖZEL BİR YER VAR'

Şimdi gelelim Shakira cephesine... Bu ayrılığın ardından en çok konuşan kişi aldatılan taraf yani Shakira oldu. 47 yaşındaki ünlü şarkıcı, mesleğini de kullanarak sadakatsiz sevgilisine "iğneli" mesajlar gönderdi. Online platformlarda yayınlanan bazı kliplerinde şarkı sözleriyle Pique'ye demediğini bırakmadı. Başlarda bu konuda konuşmaya hazır olmadığını söyleyen Shakira, bu kez sessizliğini tam olarak bozdu. Sadece eski sevgilisi Gerard Pique değil, onun, uğruna kendisini terk ettiği Clara Chia hakkında da ağır sözler sarf etti.

Pique ile ilişkisinden iki tane erkek çocuk sahibi olan Shakira, Meksika'da yayın yapan Canal Estrellas'tan Enrique Acevedo'ya bir röportaj verdi. Shakira o röportajda Pique'nin sevgilisi Clara Chia'ya da "Diğer kadınları desteklemeyen kadınlar için cehennemde ayrılmış özel bir yer var" sözleriyle sert bir mesaj gönderdi.

ÇARPICI SÖZLER SARF ETTİ

Shakira o röportajda başka çarpıcı sözler de söyledi. Geçmişte bir kadının yanında bir erkek olmadan kendini "tamamlanmış" hissetmeyeceğine inandığını söyleyen ünlü şarkıcı şimdi ise bu konudaki fikrinin değiştiğini saklamadı. İki çocuk annesi Shakira "artık kendi kendine yetebileceğini düşündüğünü" sözlerine ekledi. Shakira, artık kendine daha çok güvendiğini ve çocukları, 10 yaşındaki Milan ile 7 yaşındaki Sasha için "Aslan gibi bir anneye" dönüştüğünü vurguladı.

37 yaşındaki Gerard Pique ile ilişkisi, genç bir kadın yüzünden aldatılarak sona eren Shakira "Bir kadının, kendini bir erkekle tamamlayabileceğine inandım. Ayrıca çocukların anne ve babalarıyla birlikte aynı çatı altında olduğunu hayal ettim. Hayatta bütün düşlerinizi gerçekleştiremezsiniz. Ama hayat bunu da telafi edecek olanaklar sunar" dedi. Shakira, sahip olduğu iki oğlunun da hayatın, yolunda gitmeyen bazı şeyler için kendisine sunduğu bir telafi olduğunu sözlerine ekledi.

Shakira, Gerard Pique

'ESKİDEN ERKEKLERE BAĞIMLIYDIM'

Ünlü şarkıcı geçmişte erkeklere bağımlı olduğunu ve aşka aşık olduğunu söyledi. Bugün ise artık olayları farklı açılardan değerlendirebildiğini belirtti. Shakira'ya göre yaşadığı bu aldatılma ve ayrılık, hayata karşı daha güçlü bir duruş sergilemesini sağladı. Bu konudaki görüşünü şöyle özetledi Shakira "Bir kadın hayatta bu tür bir savaşla yüzleşmek zorunda kaldığında daha güçlü çıkıyor."

Yıllarını verdiği sevgilisi Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira sonra da şunları söyledi: "Şimdi paradoksal bir biçimde kendimi tamamlanmış hissediyorum. Çünkü kendime güveniyorum ve bana bağlı iki çocuğum var. Bu da bir dişi aslandan daha güçlü olmam gerektiği anlamına geliyor."

AYLAR ÖNCE KONUŞMAYA HAZIR DEĞİLDİ

Shakira ayrılığın hemen ardından Elle dergisine de bir röportaj verdi. Ama o dönemde henüz ayrılık konusunda konuşmaya hazır olmadığını öne sürerek çok derin açıklamalar yapmadı. Skahira dergiye verdiği röportajda 11 yıllık sevgilisi Gerard Pique ile ayrılığı hakkında çok detay vermese de "Bu konuda konuşmak zor. Özellikle de şu anda hala bu olup bitenlerle başa çıkmaya çalışırken" demişti.

Shakira, toplumun gözü önünde bir insan olduğunu hatırlatıp "Bizim ayrılığımız öyle normal bir ayrılık değil" diye sürdürmüştü sözlerini. İşte onun demecinin bu kısmı çok büyük olasılıkla, kendisi yokken Pique'nin evine genç sevgilisini getirdiğini aslında bildiğini ama belki de açıklamak istemediği yorumlarına neden oldu.

'ÇOCUKLARIMI KORUMAYA ÇALIŞIYORUM'

Shakira, özel hayatının üzerine sürekli "spot ışıklarının tutulmasının zaten zor olduğunu ama böyle durumlarda hem kendisi hem de ailesi için işlerin daha da zorlaştığını ekledi sözlerine o röportajda. Yaşadığı süreçte kendisi için en önemli şeyin çocukları olduğunu vurgulayan Shakira, bu durumu çocuklarından saklamaya çalıştığını belirtti.

"Onları korumaya çalışıyorum çünkü benim hayattaki bir numaralı görevim bu" dedi. Shakira her ne kadar kendisi çocuklarını olumsuz söylemlerden korumaya çalışsa da bazen arkadaşlarından bazen de internette olup bitenlerle ilgili hoş olmayan şeyler duyabileceğini de anlattı. Çocuklarının bütün bunlardan etkileneceğinin de altını çizdi.

'YARALARIMIZ AÇIK OLSA DA ZAMAN, TIPKI BİR CERRAHIN ELİ GİBİ'

Üzerinden belli bir süre geçmiş olsa da Shakira için bu ayrılığı daha da ötesinde bu ihaneti kabullenmek kolay olmasa gerek. Ünlü şarkıcı 2023 yılını kutlamak için sosyal medyada paylaştığı mesajında da henüz bu durumun üstesinden gelemediğini saklamadı zaten: "Bu yeni yılda her ne kadar yaralarımız hala açıksa da zaman sanki bir cerrahın eli gibi. Her ne kadar birileri bize ihanet etse de diğerlerine güvenmeye devam etmek zorundayız." (Gazetevatan)

Editör: TE Bilisim