Yıllardır kafasında çizdiği resimdeki kadın ile içindeki tutkuyu birleştiren Ajda Pekkan, Daybuyday.com için göz kamaştırıcı bir koleksiyon oluşturdu: “Ajda’nın Kadınları”. Bu özel koleksiyon, “Ajda Pekkan by Daybuyday.com” markasıyla internet üzerinden ve sadece Daybuyday.com’dan satışa sunulacak. Daybuyday.com aracılığı ile “tek tıkla” ve kolay bir şekilde kadınların hayatlarına dahil olacak olan Pekkan, güçlü, tutkulu, ne istediğini bilen kadınların tercih ettiği bir koleksiyon ile milyonlara ulaşacak olmaktan büyük heyecan duyuyor.

Ajda Pekkan, “Ajda’nın Kadınları” koleksiyonu hakkında, modaseverlerin yorumlarını merakla beklediğini belirtiyor: “Bugün geldiğim noktada, her kadının içinde bir büyük tutkunun, beğenilme arzusunun ve başarma hırsının olduğunu iyi biliyorum. Bazı kadınlar engelleniyor ama daha büyük kısmı, önlerinde bir engel olmamasına rağmen, kendi hikayesinin resmini çizmiyor. Artık elimize kalemi alma ve içimizdeki kadının resmini yapmanın tam zamanı…  Benim de yıllar önce çizdiğim resimdeki kadın, bu istek ve tutkuyla bir koleksiyon oluşturdu: Ajda’nın Kadınları, Ajda Pekkan by Daybuyday.com markasıyla sizlerle buluşuyor. Bu koleksiyon ile sizlerin hayatlarına dahil olduğum için çok heyecanlıyım.” 
Şifon, tül, saten, dantel ve deri detayları içeren koleksiyonda dökümlü pantolonlar, bluzlar, etekler, son trend aksesuarlar ile buluşuyor. 33 model, 24 farklı aksesuardan oluşan ve sürekli yeni parçalar eklenerek değişecek olan koleksiyon, her zevke ve her duruma uygun bir gardırop sunuyor. 39,99 TL - 139,99 TL fiyat aralığında satışa sunulacak Ajda Pekkan by Daybuyday.com koleksiyonu, Ajda’nın Kadınlarının vazgeçilmezi olacak.


Süperstar Ajda Pekkan 'Ajda Pekkan by Daybuyday.com' için
objektifler karşısına geçti.

Editör: TE Bilisim