Banu Noyan pandemi  sonrası büyük darbe alan tekstil ve moda sektörünü canlandırmak için kolları sıvadı. Şimdiye kadar pek çok büyük ve başarılı  organizasyona imza atan Noyan, 29-30-31 Mart tarihlerinde planlanan Moda etkinliğini bir nevi motivasyon ve güç birliği projesi olmalı diye düşünerek  yola çıktıklarını söyledi. Tüm organizasyonu ve sanat yönetmenliği  Banu Noyan tarafından gerçekleştirilecek olan moda günlerinde profesyonel mankenlerin yanı sıra   pek çok tanınmış isim de podyumda yer alacak Şimdiye kadar  Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde  yüzlerce moda gösterisi düzenleyen Banu Noyan  “Open Stage” adını verdiği bu  etkinliği İstanbul’da başlayıp Türkiye'nin dört bir yerine taşıyacaklarını da sözlerine ekledi.

Open Stage “Katılımcı markalar için büyük bir fırsat

İşini büyük bir heyecanla ve çok ciddiye alarak yaptığını söyleyen Banu Noyan  “Araya pandeminin girmesiyle  motivasyonumuz  kursağımızda kaldı ama bu dünya krizinin de bizi bitirmesine müsade etmemeye gayret ediyorum” işte tam da bu nedenle bu etkinlik  bir  motivasyon ve güç birliği projesi olarak gerçekleşecek” dedi.

Tekstil ve moda sektörü pandemi den en çok zarar gören sektörlerden biri olduğunu da ifade eden Noyan sözlerine şöyle devam etti; Günümüzde bir defilenin maliyetinin  bir marka için oldukça yüksek olduğunu  hepimiz biliyoruz. Bu moda günleri katılımcı markalar  için oldukça iyi bir fırsat olacak. Markalar hem misafirlerini davet edecekler hem  sezon defilelerini yapacaklar hem de  pr yapacaklar ve bizler gibi meslekte konumu belli isimlerle birlikte çalışma fırsatı bulacaklar.


 Son Gala gecesinde Cemil İpekçi'nin defilesi yer alacak…

Son gece yapılacak Gala defilesi için sevgili Cemil İpekçi’nin büyük bir heyecanla çalıştığını belirten  Banu Noyan, “Cemil İpekçi de pandemiye yenilmek istemediğini söylüyor,  etkinliğimize yepyeni ve muhteşem bir koleksiyonla katılıyor” dedi.
Öykü Serter’in sunumuyla gerçekleşecek İpekçi defilesinde Arzum Onan ve Azra Akın da podyumda yer alacaklar.  

Editör: TE Bilisim