Voonka Collagen Open Stage İlkbahar-Yaz Moda Günleri önceki gün Lazzoni Hotel’de başladı. Ünlü organizatör Banu Noyan’ın düzenlediği “Voonka Collagen Open Stage” moda günlerinin açılış galasındaki Erkan Eken’in “Of Course Woman / Elbette Kadın” adını verdiği defilede, birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı.

2007 Best Model of Turkey kraliçesi Sanem Kuyucuoğlu, 2003 Miss Türkiye 2. Güzeli Özge Ulusoy ile ünlü manken Gizem Özdilli’nin de aralarında bulunduğu 25 mankenin sergilediği “Elbette Kadın” defilesinde ünlü oryantal Sibel Gökçe çok özel bir şov sergiledi.
Sürpriz dolu final
Voonka Collagen Open Stage İlkbahar-Yaz Moda Günleri’nin ikinci gününde Dufy, LCR, Ebru Karalar ve Simay Abiye karma defile gerçekleştirilirken perşembe günü de ünlü modacı Cemil İpekçi’nin “Değişim 22” koleksiyonu sergilenecek. Arzum Onan, Azra Akın ve Sinem Güven’in da podyuma çıkacağı ve Gülmek İyileştirir Derneği yararına düzenlenecek olan Cemil İpekçi defilesinin sonunda Open Stage Ödülleri de sahiplerini bulacak.
Gülmek İyileştirir Derneği yönetim kurulu üyesi ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık’ın da konuşmacı olduğu gecenin sunuculuğunu ise Cem Özer yapacak. Defile öncesi gerçekleştirilecek kokteylde kanserli oğlu Kartal için verdiği mücadeleyle tanınan Müzisyen anne Ahu Kahraman Yıldırım’da Piano dinletisi ile modaseverlere eşlik edecek.
Editör: TE Bilisim