2000 yıllık Tarihi Baselica Therma'da Taçlı Güzeller Poz Verdi  

Organizasyonu Emrah Kayihan’a ait olan, koreografisini Asil Çağıl'ın gerçekleştirdiği, ünlü tasarımcılar Mert Erkan, Müesser Kurt, Aylin Yılmaz koleksiyonlarının sergilendiği 2021 Turkey Fashion Week Uluslararası Moda Organizasyonu bu yıl ilk başlangıç olarak Sarıkaya Belediyesi’nin himayesinde 2000 yıllık tarihe sahip olan Roma Hamamı Baselica Therma'da dijital defile olarak gerçekleşti.


Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yer alan Tarihi Roma hamamında kurgulanıp hazırlanan dijital sunumlar Moda severlerin beğenisine sunuldu. Organizasyonda üç farklı tasarımcının koleksiyonlarının sunumlarını, mankenler Melike Yalnız, Melisa Aslan, Yasemin Aksoy, Elif Tokgöz, Zeliha Çal, Leeana Shindondola, Sena Küçük, Derya Ekşioğlu, Yanita Schmidt, Evgeniia Krivenko, Duygu Çakmak, Simge Ünal, Melisa İmrak, Aybike Hindistan, Merih Öztürk ile birlikte tüm çekimleri yönetmen Aydın Aydın ve ekibi gerçekleştirdi.


Konuyla ilgili Turkey Fashion Week yönetim kurulu başkanı Emrah Kayihan açıklamasında, “Pandemi döneminde şartlar uygun olmadığı için konuksuz ve sağlık açısından daha güvenli defile sunumları gerçekleştirmek istedik. Tüm Türkiye çapında şehir şehir dolaşarak tarihi ve turistik mekanlarda, anlaşmalı olduğumuz tüm tasarımcıların koleksiyonlarını dijital defileler olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz, asıl amacımız hem moda dünyasına hizmet etmek, hem de Moda yolu ile Türkiye Turizmine ve Tanıtımına katkı sağlamaktır. Ayrıca organizasyonumuz ile binlerce insana iş imkanı vererek istihdam alanı oluşturmayı da planlayarak hedefledik. Turkey Fashion Week olarak organizasyonumuza ev sahipliği yapan Sarıkaya ilçe Belediye Başkanı Sayın Av. Ömer Açıkel‘ e ve Sarıkaya ilçesi halkına konukseverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için canla başla çalışan tüm belediye personeline de ayrıca sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

 
 

Editör: TE Bilisim